Vedetele Realitatea TV au semnat contracte cu RTV

_realitatea
_realitatea

Surse informate au declarat pentru DeCeNews că majoritatea angajaților postului și toate vedetele de la Realitatea au semnat contracte cu firma RTV Satellite Net SRL.

RTV Satellite Net a fost înregistrată anul acesta în Ploieşti şi are ca unic acţionar pe Tronaru Radu-Mihai (27 de ani). RTV deține  licență pentru un post de televiziune național. Elan Schwartzenberg, acționarul majoritar al Realitatea Media, declarase pentru Adevărul că are cunoștință de schimbarea contractelor de muncă ale angajaților, de pe Realitatea Media pe Asesoft.

Asesoft, patronată de Sebastian Ghiță, se ocupă de managementul postului, având un contract în acest sens pentru următorii cinci ani.   Schwartzenberg  a pus această mișcare pe seama schimbării fluxurilor financiare, pe care o așteaptă după ce a solicitat insolvența companiei media. "Până acum, veniturile erau încasate pe Asesoft şi este normal ca obligativitatea plăţii salariilor să fie la Asesoft. Din momentul în care veniturile din publicitate, conform legii, vor intra în contul Realitatea Media, şi nu în Asesoft cum se întâmplă în prezent, din acel moment vom putea intra în normal", a declarat Schwartzenberg pentru Adevărul.

El a mai precizat că estimează că în aproximativ 45 de zile veniturile din publicitate vor intra direct în contul Realitatea Media, așa cum a devenit obligatoriu în momentul în care compania a intrat în insolvenţă. Întrebat dacă angajaţii Realitatea Media vor reveni pe vechea companie, după aceste 45 de zile, omul de afaceri a declarat, fără prea multe detalii: "Cine va mai dori să lucreze la Realitatea, cine nu, la Asesoft".

Așa cum aminteam, majoritatea salariaților au ales o a treia cale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel