Vasile Dâncu: PSD își poate reveni, dar...

Vasile Dâncu
Vasile Dâncu

Sociologul Vasile Dâncu e de părere că PSD îşi poate reveni după înfrângerea de la alegerile prezidenţiale. Invitat la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea PLUS, Dâncu a explicat că PSD are nevoie de o rebranduire la toate capitolele.

"Partidul își poate reveni. Dacă fac o reformă radicală și rapidă. Nu trebuie să aștepte foarte mult. Trebuie să accepte că unii oameni trebuie să stea în spate, că nici banca a doua nu este o bancă rea.

Ar trebui făcut un studiu de brand pentru partid cred, un studiu de finețe, eu am făcut de-a lungul timpului studii de genul acesta în situațiile cele mai grele ale partidului și văzut care sunt cele mai mari componente ale percepției negative, cele mai frecvente pentru PSD și lucrat în exact aceste puncte și aducând dimensiunile noi unei mișcări socialiste, a spus Dâncu la Realitatea plus.

Dâncu a mai spus că Viorica Dăncilă ar fi știut cu șase luni înainte de alegerile prezidențiale că va aduna doar 33 la sută din voturi.

"Aceste rezultate nu trebuie să-i surprindă pe prietenii mei de la PSD. Aceste rezultate sunt, de cel putin 6 luni, știute și de Dăncilă. Nu trecea niciodata de 33 la sută.

PSD a pierdut foarte mult. E nevoie de o alianță a forțelor de stânga și o alianță o poate face numai PSD", a mai spus  Vasile Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel