Vasilcoiu, atac la consilierul care a facut publice datele vaccinării: ”Ai uitat când l-am săltat pe Voinea?”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Cristian Vasilcoiu, fostul consilier al ministrului Olguța Vasilescu, aruncă  un nou nume în disputa Cîțu-Voiculescu, pe tema accesării și publicării de date clasificate, la Ministerul Sănătății.

Vasilcoiu sugerează că Ștefan-Adrian Voinea, consilierul lui Voiculescu, ar fi la originea operațiunii ”publicarea listelor de vaccinare” și că acesta ar fi avut acces în sistemul informatic.

Vasilcoiu a reluat pe Facebook o postare a lui Voinea, în care acesta anunță că e consilier onorific al lui Vlad Voiculescu și ”coordonează activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie și vaccinare”.

În loc de comentariu, Vasilcoiu face trimitere la un scandal din presa craioveană. ”Mă sunară niște polițiști în rezervă din Craiova natală: ”Mă Coiule, ai îmbătrânit și tu, ai uitat când l-am săltat pe Voinea (…), că era hacker și trăgea pe carduri?! Cum să îi dea ăstuia cineva acces în rețeaua aia?!” Na! Mai ziceți ceva!”, scrie Vasilcoiu în pagina sa de Facebook.

În ianuarie, site-ul ziuanews.ro publica un articol în care se referea la aceeași persoană. ”Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a venit cu forțe proaspete la minister în noul mandat obținut, unul dintre consilierii numiți pe probleme de comunicare, fiind Ștefan-Adrian Voinea. Acesta e absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Comunicare și Relații Publice și al Universității din Cluj, Facultatea de Psihologie, actualmente doctorand în psihologie cognitivă aplicată”. Ziuanews evocă suspiciuni din Craiova anilor 2002-2003, potrivit cărora Voinea ar fi fost acuzat de utilizarea unor carduri false. Cel mai probabil la acestea face trimitere Vasilcoiu.

Cât despre acuzația lui Vasilcoiu, că în tinerețe Voinea era hacker, aceasta nu este susținută nici de articole din media, nici de dovezi,  fiind de așteptat un război juridic între fostul consilier al Olguței Vasilescu și actualul consilier al lui Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel