Vîntu, eternul reţinut preventiv

România Liberă: Vîntu-Luca: Lista completă a celor care s-au înfruptat din banii proveniţi din prejudicierea PetromService ”În perioada octombrie 2007 – ianuarie 2009, Liviu Luca a dispus plăţi din conturile PSV COMPANY (fostă PetromService) în total a 94,85 milioane de euro pentru contracte care nu valorau nici 11 milioane de euro”.

ziareEvZ: Ultimul tun al celui mai mare devalizator al ţării. Cum a topit Vîntu 180 de milioane € ”Afacerea Petromservice SA reprezintă ultimul tun al celui mai mare devalizator din România post-decembristă, Sorin Ovidiu Vîntu”.

Curentul: Ridicați de-acasă cu mascați, membrii lotului Vîntu au fost arestați pentru 29 de zile ”Schemele relaționale ale devalizării și spălării de bani de la PetromService, prezentate în Referatul cu propunerea de arestare preventivă a „lotului Vîntu“, sunt suficiente pentru a înțelege că sistemul mafiot al lui SOV este compromis definitiv”.

Curierul Naţional: Imobiliarii se pregătesc de ce e mai rău ”Aparenta stabilitate a preţurilor s-ar putea transforma în noi scăderi abrupte. Putem să vorbim de liniştea dinaintea furtunii? În doar o săptămână au fost trase trei semnale de alarmă de trei firme diferite”.

Adevărul: Reţeaua Vîntu – Luca s-a dat de gol prin e-mail ”Modul discreţionar în care SOV a ajuns să controleze această societate, deşi nu avea nici o calitate oficială, a rezultat din schimbul de e-mailuri dintre omul de afaceri şi Gheorghe Şupeală, fost director al Petromservice. Specialiştii SRI care au percheziţionat informatic computerele celor implicaţi în falimentarea Petromservice au descoperit mai multe e-mailuri ale lui SOV”.

DeCe News: Directorul general al TVR: un plan de restructurare ar putea începe în această lună. Fotbalul ne produce cele mai mari pierderi. Directorul general al TVR, Alexandru Lăzescu, a declarat că un plan de restructurare a instituției se află în lucru, beneficiind și de consultanță externă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel