Vanghelie: Ponta a fost acasă la Băsescu si i-a cerut să-l pună ministru al Justiției

Marian Vanghelie spune ca Victor Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și i-a cerut să-l pună ministrul Justiției în perioada guvernării PSD-PDL. El ar fi cerut sprijin și pentru Alina Bica pentru numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.  

"În perioada când Emil Boc era ministru s-a ajuns la concluzia că domnul Predoiu este susținut ca ministru al Justiției de societatea civilă. Noi, PSD-ul am înghițit-o. În urma tuturor negocierilor, secretarul de stat de la Justiție a revenit să fie pus din partea PSD. Cel puțin de două sau de două trei ori domnul Victor Ponta a venit înnebunit în biroul lui Mircea Geoană să o susținem pe doamna Alina Bica secretar de stat. El negociase tot cu domnul Maior să o susțină pe doamna Bica. I-a zis să facă numirea respectivă. Era o numire politică. Ponta nu era coerent, era un copil. Acum spunea una, mâine alta," a spus Marian Vanghelie într-un interviu pentru Antena 3.

Vanghelie: Ponta, acasă la Băsescu 

Marian Vanghelie spune că Victor Ponta s-ar fi dus acasă la Traian Băsescu să îi ceară să-l numească ministru al Justiției. 

"Domnul Ponta s-a dus la domnul Traian Băsescu acasă, iar domnul președinte Traian Băsescu poate să o confirme: s-a dus Ponta la el acasă ca să-l roage să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministrul Justiției, făcând toate nenorocirile posibile, a venit cu varianta s-o punem pe doamna Bica secretar de stat din partea PSD-ului. A văzut că nu merge, a vrut să-și pună un om acolo, pe doamna Bica, să fie susținută de partid. Atunci nu era clar dacă domnul Predoiu va fi numit din partea societății civile. Eu știu că atunci Victor Ponta s-a dus singur acasă la Traian Băsescu. El avea temele făcute, a știut cum și cât să-l vândă în campania electorală pe Mircea Geoană. A vorbit în ziua alegerilor cu toți care erau acasă la Gabriel Oprea. Dacă ar vrea cineva să-i ia telefonul și să scoată discuțiile care au fost în acea seară am rămâne mirați," a mai spus Marian Vanghelie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel