Valentin Nicola a murit. Adrian Șaguna: Mă acuza de fanatism, de obsesie

Valentin Nicola, omul de care se leagă festivalul de rock Top T, s-a stins din viață miercuri seară.

După aflarea acestei vești triste, DJ-ul Adrian Șaguna a scris câteva rânduri emoționante: "Marturia unui discipol... De vreo 17 ani ne cunoastem. A fost printre primii in anul 1999, care m-a ajutat, nu uit, atat la Radio Campus Buzau cat si in cariera de DJ.

M-a sustinut neconditionat, mi-a zis doar sa nu ma schimb, am mers cu el la evenimente importante, apoi viata ne-a despartit, eu in alta parte, el in alte parti, asta nu ne-a impiedicat sa vorbim, sa ramanem prieteni. Vorbeam des la telefon, ma acuza de fanatism, de obsesie, de dragoste pentru frumos. Toate gandurile mele se indreapta catre membrii familiei, clar!!

Ii inteleg perfect si nici nu transmit "teorii de genul, timpul vindeca rani", never, din contra, cel putin la mine, ranile se extind de la an la an. Marele CREATOR, sa aibe grija de tine! Rip Valentin Nicola".

[citeste si]

Valentin Nicola a fost unul dintre acei oameni care au iubit rockul românesc și care au făcut tot ce le-a stat în putință să-l sprijine. Festivalul Top T a luat ființă în 1983 și este considerat a fi unul dintre cele mai longevive evenimente de acest fel din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel