Valentin Jucan, decizie cruntă! Cum vrea să blocheze ședințele CNA

alexandru-valentin-jucan-dcnews_639x426
alexandru-valentin-jucan-dcnews_639x426

Valentin Jucan spune că va recurge la un protest extrem și va bloca ședințele CNA până la demisia Laurei Georgescu.

”Laura Georgescu trebuie să demisioneze sau întregul Consiliu să fie dizolvat.

Prezența, în continuare, a Laurei Georgescu în fruntea CNA, după mai bine de un an de scandal, este de neacceptat. Este trimisă în judecată pentru abuz în serviciu, a dovedit un comportament nedemn pentru funcția pe care o ocupă, a ignorat toate contestările noastre și ale Parlamentului, ceea ce a condus acum la reacțiile protestatarilor din Piața Universității care i-au cerut demisia. Cunoscând-o, deja, atât de bine pe Laura Georgescu, sunt sigur că nu va face acest gest caracteristic unui om demn, cu atât mai mult cu cât unii dintre membrii CNA o tolerează. Practic, în ultimul an, au fost epuizate toate modalitățile prin care fireasca demisie a Laurei Georgescu putea fi obținută, de la cele cordiale la cele vehemente.

Mă văd nevoit, așadar, să recurg la un ultim gest, extrem: blocarea ședințelor CNA până la retragerea din funcție a Laurei Georgescu sau până la dizolvarea Consiliului. În fiecare ședință, voi difuza la volum maxim înregistrarea cu "vocea străzii" astfel încât lucrările să nu se mai poată desfășura. Nu doresc să provoc neplăceri nimănui, cu atât mai puțin radiodifuzorilor. De aceea, îmi cer scuze anticipat tuturor celor ce vor fi afectați de gestul meu extrem, însă starea în care se află CNA, de la instalarea în funcție a Laurei Georgescu, nu mai poate continua. Voi încheia această formă extremă de protest NUMAI ATUNCI CÂND va demisiona Laura Georgescu sau întregul Consiliu va fi dizolvat.

Nu mă interesează păstrarea mandatului cu prețul păstrării și a Laurei Georgescu în funcție, cu atât mai puțin mă interesează alte poziții în cadrul CNA.
Protecția politică de care beneficiază președinta CNA, atât în rândul membrilor Consiliului, cât și în rândul parlamentarilor trebuie să se oprească.
Fie se produce o schimbare majoră la CNA, fie actualul Consiliu trebuie să fie dizolvat”, a scris Valentin Jucan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel