"Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!". Fetiță de 1 an, salvată de la moarte de un pompier

O fetiță a fost la un pas de moarte, după ce s-a înecat cu mâncare și a rămas înconștientă. 

"Aseară, în jurul orei 21, Marian era de serviciu la subunitatea de pompieri din Mizil, când a fost alarmat de un strigăt de disperare venit dinspre poarta unități: "Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!".

O femeie cu un copil de aproximativ 1 an în brațe, cerea, cu disperare, ajutor. Fetița era inconștientă, iar după spusele mamei se înecase cu mâncare. O cunoștea pe femeie din vedere, stătea la aproape 50 de metri de unitatea de pompieri. Marian a preluat imediat copilul din brațele mamei. Știa exact ce are de făcut în cazuri de sufocare.

"Fetița a început să plângă puternic"

Totuși, vârsta fetiței era un impediment pentru manevrele pe care le-ar fi aplicat unui adult, dar trebuia să le execute pentru a-i debloca căile respiratorii. Cu multă grijă, Marian și-a făcut datoria de salvator și, după câteva clipe, fetița a dat primele semne de revenire. Aceasta a început să plângă puternic, dar era de bine! Erau semnele care le-au ridicat o mare povară de pe suflet. O povară pe care nimeni, dar mai ales niciun părinte nu trebuie să o simtă niciodată.

Ulterior, împreună cu mama, s-au urcat în ambulanță și au plecat de urgență la spital. Fetița fusese inconștientă timp de câteva minute, iar din cauza vârstei, puteau apărea complicații. Din fericire, cazul este unul fericit, fetița a trecut cu bine peste acest moment, iar acum se află alături de mama sa.

Marian nu este doar omul potrivit la locul potrivit. Este un profesionist, cu o experiență de peste 14 ani ca salvator. De-a lungul acestor ani, a avut peste 3.500 de intervenții. Totuși, după spusele lui, cea de ieri a fost printre cele mai emoționante! Mariane, ești un adevărat înger păzitor! Îți mulțumim!", a scris Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel