EXCLUSIV  Urșii dublează costurile autostrăzii. Grindeanu: Au venit ONG-urile

Premierul Sorin Grindeanu a discutat în exclusivitate despre o situație inedită legată de consturile infrastructurii. Mai exact, s-a referit la bucata autostrăzii dintre Lugoj și Deva, unde pentru unul dintre loturi costurile sunt duble, motivul fiind unul cel puțin ciudat.

”Ne mai punem și singuri bețe în roată. În acest moment se lucrează pe aproape toate loturile din această bucată de autostradă. Există însă o singură problemă. Mare.

Pe unul din ele, cred că lotul 3, costurile sunt duble față de cele inițiale. A venit din partea ONG-urilor de pe zona de mediu o discuție care a fost acceptată anii trecuți, că trebuie să facem lucrări în plus pentru a nu afecta urșii. Pe acel culoar se spune că trec urșii dintr-o parte în alta. Dar în Timiș nu există urși.

Am sunat pe toată lumea. La Romsilva, AJVPS, am pus să monitorizeze dacă de câteva luni au apărut urșii în zonă de când am plecat eu din Timiș.

Problema e că s-a acceptat prețul mai mult decât dublu”, a precizat premierul Sorin Grindeanu în exclusivitate pentru DC News Live.

Întrebat cine este responsabil de acest fapt, premierul afirmă că persoana respectivă: ”are un nume, bineînțeles, dar v-am dat acest exemplu pentru că de multe ori nu este vina Comisiei Europene, ci suntem noi de vină că nu știm să facem regulile simple, transparente, și care să nu lase loc de semne de întrebare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel