Unul din oamenii străzii incendiaţi la Galaţi a murit

Unul dintre oamenii străzii incendiaţi la Galaţi a murit. Acesta avea 49 de ani şi a decedat în urma arsurilor extrem de grave, de gradul I, II şi III, pe 65% din suprafaţa corpului.

Bărbatul a murit la Spitalul de Urgenţă Florească, unde fusese transferat în urmă cu câteva zile, după ce iniţial a fost internat de la Spitalul Judeţean Galaţi, transmite Realitatea TV.

Celălalt bărbat incendiat este în continuare internat la Spitalul din Galaţi, secţia de Arşi. Acesta are arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

Miercuri, Tribunalul Galați a emis pe numele bărbatului care a incendiat doi oameni a străzii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Pe 21 octombrie, un bărbat de 49 ani, fără locuință, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acestea dorm, a aprins niște ziare și le-a pus la picioarele lor, cu intenția de a se răzbuna pentru că l-ar fi acuzat că le-ar fi furat niște haine.

Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgență din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel