Urmărește emisiunea live


UNTOLD și Electric Castel, ANULATE prin lege. Ce faci dacă ți-ai luat BILET

Organizatorii celor mai mari festivaluri din România au cerut anularea evenimentelor. Ce a răspuns ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Organizatorii marilor festivaluri din România au cerut Guvernului să interzică organizarea evenimentelor cu peste 1.000 de persoane.

„Organizatorii de mari festivaluri ne-au solicitat insistent să emitem noi un act normativ prin care să anunţăm că nu mai sunt permise organizarea de evenimente cu participare de peste 1000 de persoane cel puţin până la 1 septembrie, pentru că asta i-ar ajuta pe ei în rezilierea contractelor", a declarat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, pentru Mediafax.

Ce se întâmplă cu biletele

Deşi organizatorii celor două evenimente nu au ieşit cu declaraţii oficiale încă, Bogdan Gheorghiu spune că cei care au cumpărat deja bilete nu vor primi banii înapoi, ci se vor căuta alte soluţii.

"Acele bilete îşi păstrează valabilitatea până la următorul spectacol. Dacă respectivul nu doreşte să meargă la următorul spectacol se analizează posibilitiatea transformării biletelor în vouchere cu care să se poată participa la un alt eveniment cultural", a mai spus ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel