UNPR: "Nu vrem să fim ospătarii PNL-ului". Trei senatori UNPR îi contrazic pe Alina Gorghiu și Ludovic Orban

UNPR tranșează dur problema schimbării majorității parlamentare cu PNL. Partidul transmite Opoziției și celor "care umblă cu racolarea prin Senat" că "nu îi interesează oferta". 

"Noi care am trece am fi traseiști, nu, și am fi ospătari, le mai ducem o bere, sau ce să facem acolo?"

"Din ceea ce știu eu grupul de la UNPR este unit, comunicăm foarte bine, nu am auzit pe nimeni să-și exprime dorința de a pleca la PNL că să facă pe acolo tușa sau mai-știu-eu ce altceva, sau să facă pe ospătarul, pentru că vă dați seama, la un partid mare cum e PNL-ul, noi care am trece am fi traseiști, nu, și am fi ospătari, le mai ducem o bere, sau ce să facem acolo? Nu, nu ne-au căutat, astea sunt aiureli, cel puțin până în momentul de față nu ne-au căutat. Nu văd vreun motiv ca unii din noi să plece la PNL. Noi suntem un grup unit din ce-am văzut până acum", a declarat senatorul UNPR Constantin Popa.

"Ei încearcă, așa este, ei încearcă, e adevărat"

Liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochițoiu, a completat: "Noi am avut o întâlnire recentă cu președintele nostru, cu dl general Gabriel Oprea și am reafirmat că vom susține Guvernul Ponta. Ei încearcă, așa este, ei încearcă, e adevărat, dar noi susținem Guvernul Ponta. Singurul om cu care se poate negocia este Oprea Gabriel". 

"Nu voi trăda și nu voi merge în altă parte"

"Pe mine nu m-a contactat nimeni de la PNL. Sunt convins că este o situație în care vom fi contactați pentru că așa se întâmplă de fiecare dată când alții doresc puterea, dar eu merg pe un singur principiu, pe principiul de echipă și sunt convins că UNPR face o echipă și vom vota exact așa cum trebuie și asa cum simțim nevoia fiecare și va fi acelasi rezultat care a fost și la votul pentru Curtea Constituțională. Pentru mine e o onoare să fiu contactat de liderii altor partide, îi respect pe toți pentru că toți sunt colegii mei, dar dacă voi fi contactat de cei de la PNL sau din alte părți nu voi trăda și nu voi merge în altă parte", a declarat senatorul UNPR Ciprian Rogojan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel