EXCLUSIV  Unor buzoieni le place scuipatul. Domnule Toma, RENUNȚAȚI la avertismente

Unor buzoieni le place să trăiască în scuipat și printre coji de semințe aruncate pe jos. Degeaba vrea primarul Constantin Toma educație prin puterea amenzilor dacă oamenilor le place să scuipe fix unde vor. 

Într-o postare halucinantă, Alexandra Georgiana Bratu, o tânără din Buzău, spune că este strigător la cer ce se întâmplă la Buzău în privința regulamentului de convieţuire socială, prin care oamenilor le este interzis să scuipe pe jos, să mănânce seminţe în parcuri sau în faţa blocurilor, să usuce rufele pe balcon, la vedere, dar şi să bată covoarele în faţa blocului.

"Domnule primar, cer sa va gândiți încă odată înainte de a da spre practicare! Acum serios... dumneavoastră nu ați scuipat niciodată pe jos? Va rog gândiți-va ca noi, romanii care muncim și care ne creștem cu greu copiii, care am decis sa rămânem la noi în tara și care abia ne permitem sa ieșim odată pe luna la un film în familie... ne-am putea permite sa dam 500 de lei pentru ca am scuipat pe jos odată? Dar dacă as face-o de 10 ori, domnii de la politia comunitara, mi-ar da 10 amenzi a câte 500 de lei fiecare=5000 de lei într-o zi ?!!!

E strigător la CER CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BUZĂU. Nicăieri în lumea ăsta nu am văzut sau auzit cel puțin o dată o așa idee ! Domnule primar... sunteți de speriat", a scris Alexandra Georgiana Bratu, o buzoiancă, pe Facebook.

(w670)

Acest proiect controversat aparţine primarului Constantin Toma. Buzoienii îşi vor putea întinde rufele la vedere doar dacă au apartamente cu vedere în spatele blocurilor şi nu la stradă. O altă regulă pe care locuitorii orașului vor fi obligaţi să o respecte este cea privind bătutul covoarelor în faţa blocului. Oamenii care vor fi prinşi că-şi scutură covoarele lângă bloc riscă o amendă.

[citeste si]

"Trebuie să civilizăm acest oraş chiar dacă va fi nevoie să o facem cu forţa, dacă nu avem încotro. Dar, nu putem admite să scuipi pe stradă, să mâncăm seminţe sau să aruncăm tot felul de gunoaie. Trebuie să mai ştie şi de frică, că dacă arunci un gunoi pe stradă poţi plăti şi o amendă", a zis edilul Constantin Toma.

Problema domnului Toma este alta și ar trebui să facă ceva în sensul ăsta. Au fost stabilite sancţiuni care pot consta în... avertismente sau amenzi între 500 și 1.000 de lei. Serios, avertismente?! Păi unii sunt oameni de ținut în frâu cu avertismente și amenzi de 500 de lei? Haideți, domnule Toma, dacă tot vreți să civilizați orașul, încercați amenzi pe care să nu și le mai poată permită nimeni. Și renunțați la avertismente... că nu știe nimeni de frica lor. Ridicați amenzile și apoi mai vedeți dacă mai încalcă cineva regulile pentru o conviețuire normală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel