Unde găsești cele mai IEFTINE alimente. Vei economisi o grămadă de bani așa

Unde găsești cele mai IEFTINE alimente. Vei economisi o grămadă de bani așa / Foto: Pixabay, de Tumisu
Unde găsești cele mai IEFTINE alimente. Vei economisi o grămadă de bani așa / Foto: Pixabay, de Tumisu

Vezi în articol cum poți găsi cele mai ieftine alimente, în acest val uriaș de scumpiri.

Românii trec printr-o perioadă foarte grea. S-au scumpit cam toate: electricitate, gaze naturale, carburanți și alimente. Nu și salariile. În majoritatea domeniilor acestea au rămas la fel, iar oamenii au ajuns să renunțe la multe lucruri pentru că efectiv nu mai au bani pentru toate facturile, mâncarea sau produse de igienă. 

Din fericire, există însă o modalitatea prin care putem vâna cele mai mici prețuri, cumpărând același produs la prețul cel mai mic de pe piață.  Pentru a afla unde se află cel mai ieftin ulei, spre exemplu, poți folosi Monitorul Prețurilor, lansat de Consiliul Concurenței, care monitorizează prețurile din toată țara. Este foarte simplu. Accesezi site-ul www.monitorulpreturilor.info și selectezi "produse alimentare". Apoi, pui locația ta, adică orașul din care îți faci cumpărăturile. Bifezi Iași, spre exemplu, iar apoi aplicația va ști să caute prețul produsului dorit de tine în magazinele și supermarketurile din Iași. Apoi, selectezi tipul de produs alimentar pe care îl vrei: ulei, cereale, pâine, carne sau orice altceva și apeși "caută".

Aplicația îți va arăta unde găsești acel produs la cel mai mic preț din orașul tău. Pentru a-ți fi și mai ușor să găsești produsele dorite, ai mai multe secțiuni: alimente de bază, carne, cereale, băuturi alcoolice, alimente și băuturi pentru bebeluși etc. După ce ai găsit tot ceea ce căutai trebuie doar să mergi în magazinul respectiv pentru a-ți cumpăra produsele cele mai ieftine, economisind astfel o grămadă de bani. Veți observa că același produs are un preț cu mult diferit de la un supermarket la altul, diferențele de preț fiind considerabile.

VEZI ȘI: Unde găsești cea mai ieftină benzină/motorină. Vezi aici

Platforma nu reprezintă o modalitate de comercializare, ci doar de informare

"Platforma Monitorul Prețurilor urmărește informarea consumatorilor cu privire la prețurile practicate de rețelele participante și nu reprezintă o modalitate de comercializare de produse și/sau servicii. Preţurile afişate pe acest site sunt publice şi actuale, valabile la data raportării pe platforma Monitorul Preţurilor. Prețurile au un caracter pur informativ, nu reprezintă oferte de vânzare și nu creează nici un fel de obligații din partea Consiliului Concurenței și/sau a rețelelor participante la proiectul Monitorul Prețurilor. Prețurile afișate la punctul de vânzare pot diferi de cele afișate pe acest site, prețurile valabile fiind întotdeauna cele afișate la punctul de vânzare.

Consiliul Concurenței și participanții la proiectul Monitorul Prețurilor nu pot fi ținuți responsabili de nicio daună sau prejudiciu cauzat sau având vreo legătură cu informațiile prezentate. Preţurile includ TVA. Oferta de produse este valabilă în limita stocului existent, iar preţul afişat poate suferi modificări ca urmare a strategiei comerciale a magazinului. Pentru anumite produse puteţi beneficia de reduceri marcate corespunzător la punctele de vânzare sau în cazul unor acţiuni speciale la casa de marcat. Cumpărarea produselor din magazinele Selgros se face pe baza legitimaţiei de client. Consiliul Concurenței și participanții la proiectul Monitorul Prețurilor nu sunt responsabili pentru utilizarea ilicită de către terți a informațiilor afișate pe site.", se arată pe site-ul Monitorul Prețurilor, lansat de Consiliul Concurenței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel