Un tânăr și-a accidentat unchiul, l-a dus acasă și i-a luat telefonul, pentru a nu putea cere ajutor

Un tânăr și-a lăsat unchiul să moară, după ce l-a accidentat cu mașina / Imagine de tookapic de la Pixabay
Un tânăr și-a lăsat unchiul să moară, după ce l-a accidentat cu mașina / Imagine de tookapic de la Pixabay

Un tânăr din Suceava și-a accidentat grav unchiul cu mașina, l-a dus acasă și i-a luat telefonul, pentru a nu putea cere ajutor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat finalizarea anchetei și trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat care a transformat un accident rutier în omor în toată regula. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ostra, care și-a lovit accidental unchiul cu mașina și apoi l-a transportat acasă și l-a abandonat pe un pat, în stare gravă, scrie Monitorul de Suceava

Tânărul i-a luat unchiului telefonul și l-a pus pe pervazul unui geam. Asta în condițiile în care bărbatul accidentat avea fracturi la ambele picioare și era practic imobilizat la pat. Bărbatul a murit singur, fără să poată cere ajutor cuiva ori să sune la 112.

Bărbatul a murit după două zile de agonie 

Lăsat să agonizeze în casă, bărbatul a murit două zile mai târziu. Abia după moartea bărbatului au început să apară suspiciuni care s-au conturat tot mai clar pe parcursul cercetărilor. Medicii legiști au constatat că moartea victimei a fost violentă și s-a putut datora insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hemoragiei externe secundare fracturilor deschise.

Liviu Laurențiu P. a fost arestat preventiv după ce probatoriul a fost completat.

Tânărul va fi judecat pentru infracțiunile de ”violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”, ”modificarea și ștergerea urmelor accidentului fără acordul echipei de cercetare la fața locului” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel