Urmărește emisiunea live


Un tânăr ar fi fost concediat pentru că a zis că merge la marșul normalității

Remi
Remi

Remi Manoiu a spus că va merge la marșul normalității, mișcare de stradă care este organizată în aceeași zi cu parada LGBT. Apoi, se pare că și-a pierdut locul de muncă din cauza poziționării sale vizavi de relațiile dintre persoanele LGBT.

”Da, merg la Marsul Normalitatii. De ce? Pentru ca sutele de milioane de euro pompate in propaganda LGBT(prin filme, seriale, documentare, fb, parade, videoclipuri) nu a reusit sa mi schimbe perceptia despre normalitate si realitate.

Pentru ca nu mi doresc ca Institutul Cultural Roman, care sprijina, contrar oricarei norme culturale romanesti, festivalul Bucharest Pride, asumand fara nici un mandat opinia si viziunea poporului roman.

Pentru ofensa agresiva si ofensatoare a comunitatii LGBT care la Cluj, printr-o pseudo piesa de teatru, au batjocorit credinta ortodoxa a poporului roman.

Pentru ca la libraria Carturesti, in " Raftul LGBT ", inspirat de comunitatea homosexualilor din Romania, sunt si carti recomandate copiilor de 2-4 ani. Pentru ca nu-mi doresc ca ideologia de gen sa fie introdusa in scoli si gradinite.

Pentru ca exista intentia unor partide parlamentare de a baga pe gatul romanilor parteneriate civile intre persoane de acelasi sex, in dispretul celor 3,5 milioane de romani care au votat la Referendumul din 6-7 octombrie 2018.

Dumnezeu a dat legi in natura care dau echilibru si armonie universului si ele nu trebuie modificate, fiind mai presus de puterea omului. Din nefericire, omul a inceput sa se creada Dumnezeu si sa schimbe legile dupa cum doreste el. Nu putem schimba perceptia realitatii prin lozinci ca " Iubirea nu se voteaza ", si chiar daca ele sunt premiate prin diverse locuri si diverse cercuri, raman doar niste lozinci.

UNII AU ALES SA RESPECTE LEGILE LUI DUMNEZEU!!

PS: In rest, si o spun cu toata sinceritatea, nu ma intereseaza ce fac doi oameni maturi la ei in dormitor”, a fost mesajul lui Remi Manoiu.

Un "marș al normalității" este programat pentru sâmbătă, 22 iunie, de la 12.00, pe traseul Piața Victoriei, Romană, Universitate, Unirii, cu punct final Dealul Patriarhiei, în aceeași zi în care a fost anunțat marșul Bucharest Pride.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel