Un român a fost exasperat de un vecin care se juca pe calculator: Scotea sunete la 3 noaptea, urla, se bucura

Un român a fost exasperat de un vecin care se juca pe calculator: Scotea sunete la 3 noaptea, urla, se bucura  /  Sursă foto: Pixbay
Un român a fost exasperat de un vecin care se juca pe calculator: Scotea sunete la 3 noaptea, urla, se bucura / Sursă foto: Pixbay

Un român a povestit cât de greu este să trăiești la bloc în pandemia de COVID-19 și chinul pe care l-a suportat din cauza unui vecin care face gălăgie.

Timpul petrecut în apartament a scos la iveală adevărate probleme în viața de cuplu, dar și o realitate cruntă numită vecinii gălăgioși. Printr-o situație similară a trecut un tânăr din Cluj-Napoca, pe care un vecin pasionat de jocurile pe calculator a reușit să îl trezească în miezul nopții de mai multe ori.

„Se juca noaptea pe calculator cu căștile pe urechi și la un moment dat mă trezeam pe la 2-3 noaptea de sunetele pe care le făcea că se bucură, că urlă. Pur și simplu, noaptea, când mă puneam la somn, deja aveam o stare de anxietate, că deja mă gândeam la situația cu acel vecin.”, a declarat cetățeanul pentru Știrile ProTV.

Tânărul a reușit să-l potolească pe vecinul gălăgios doar în momentul în care acesta a organizat o petrecere. Vecinul, deranjat de situație, a sunat la Poliție și l-a reclamat pentru că dădea muzica prea tare.

Viața la bloc e dificilă în pandemie

Statisticile arată că românii au investit mai mult în confortul propriu în ultimele luni și au efectuat lucrări de amenajare în apartamente. Certurile și bătăile între parteneri au crescut în pandemie, totul fiind datorat timpului mare petrecut împreună. Lucrările de modernizare din apartamente provoacă neplăceri vecinilor, fiind înregistrate numeroase plângeri pe această temă.

Zgomotele provocate de vecini sunt o adevărată problemă la bloc, iar acest lucru este și din cauza pereților subțiri. Mulți constructori nu respectă regula conform căreia apartamentele vecine trebuie să aibă alăturate camere cu același rol. De exemplu, dormitorul meu trebuie să aibă perete comun doar cu dormitorul vecinului, potrivit Monitorul de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel