Un protestatar #rezist trage un semnal de alarmă: CCR va invalida referendumul!

EUROPARLAMENTARE 2019
EUROPARLAMENTARE 2019

Ondine Gherguţ, cunoscută protestatară #rezist, a scris pe pagina sa de Facebook că referendumul va fi invalidat de Curtea Constituţională. 

"ALERTĂ Curtea Constituțională a României pregătește INVALIDAREA referendumului, spun surse din interiorul instituției. Valer DORNEANU, președintele CCR, cere explicații Biroului Electoral Central despre motivele pentru care unii alegători care au pus ștampila pe DA la prima întrebare, la a doua au pus ștampila pe NU.

Apoi, pentru a argumenta amânările repetate ale validării referendumului, DORNEANU cere verificări ale tuturor buletinelor de vot. De ce avea nevoie DORNEANU de tergiversare?

Pentru că îi aștepta în CCR pe STAN și DELIORGA, noii judecători constituționali care au depus azi jurământul, în votul cărora are deplină încredere. Maya Teodoroiu, al cărei mandat a expirat de curând, în discuțiile "informale" cu DORNEANU a refuzat să invalideze referendumul, ca și Ștefan Minea. Acum, Dorneanu are asigurate 6 voturi pentru invalidare", a scris Ondine Gherguţ pe Facebook. 

Postarea i-a atras atenţia şi lui Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna. 

"Nu pot, nu vreau sa cred așa ceva. Nebunii ăștia arunca țara in aer și in flăcări dacă decid o asemenea nenorocire !!!!!", a scris şi Caramitru jr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel