Un primar și-a filmat fetița în timp ce o umilea. A pus-o să stea dezbrăcată în genunchi. Explicația HALUCINANTĂ a edilului

În spațiul public au apărut imagini cu un primar care își umilește fetița.

Este vorba despre Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi. El a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, scrie Antena3.ro. Imaginile sunt greu de privit. El  a pus-o pe copilă să stea în genunchi cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir. În tot acest, fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Explicație halucinantă

După ce imaginile îngrozitoare au fost făcute publice, primarul a declarat că nimeni nu îi poate spune cum să își educe copilul. El a postat și un comunicat video pe pagina lui de Facebook, în care acuză că apariția filmării e legată de campania electorală.

„Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus pe Facebook Traian Ogâgău.

Poliția a deschis o anchetă

În urma difuzării înregistrării, poliția s-a autosesizat, transmite digi24.ro.

„Conducerea I.P.J. Bistrița Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Psihiatrul Gabriel Diaconu a analizat comportamentul deviant al primarului, menționând că este total greșit ca un părinte să considere că poate face absolut ce vrea cu copilul său.

"Oamenii ăștia seamănă, de fapt, foarte mult între ei, și cei care-și abuzează activ copilul și cei care-și abuzează ambiental copilul. Părinții din categoria stângă sunt si cei care nu știu să vorbească pentru că îi văd pe copiii lor ca pe un fel de animăluțe de pluș cu potențial, dar nu îi văd ca pe niște oameni. Nu empatizează emoțional. Primarul ăla, din punctul meu de vedere, să spună că el își disciplina copilul spre binele lui nu face decât să confirme că undeva la câteva sute de mii de părinți din România chiar așa fac. Chiar acum, în timp ce stăm de vorbă, undeva în România, un părinte își pune copilul pe coji de nucă.", a declarat Gabriel Diaconu pentru Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel