Urmărește emisiunea live


Un om de afaceri buzoian s-a sinucis într-un mod cumplit

Un om de afaceri buzoian și-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit.

Bărbatul a sfârșit carbonizat după ce s-a aruncat în câmpul electromagnetic al unui punct de transformare. Omul de afaceri a lăsat un bilet de adio în care își cerea iertare de la familie și prieteni pentru gestul pe care l-a făcut. Anchetatorii înceacă să reconstituie ultimele clipe din viața bărbatului și să afle ce l-a împins la sinucidere.

Bărbatul avea 59 de ani și detinea împreună cu alte rude o balastieră la marginea satului Poșta din comuna buzoiana Cilibia. Miercuri seară, câțiva trecători i-au vazut mașina lângă transformatoarele de curent electric din apropierea balastierei.

Când s-au apropiat au văzut trupul bărbatului căzut în incinta punctului de transformare și au sunat la 112. Medicii l-au găsit deja carbonizat, iar oamenii legii au găsit în mașina bărbatului o scrisoare de adio.

Se pare că afacerile bărbatului nu mergeau prea bine, iar acest lucru l-a supărat peste masură. Bărbatul era căsătorit și avea un fiu de 24 de ani. Polițiștii au început o anchetă și încearcă să stabilească dacă bărbatul ar fi avut și alte motive de sinucidere, scrie Știri de Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel