Un lider UNPR s-a înscris în PNL

Cătălina Vartic, fostul lider judeţean al UNPR Suceava, s-a înscris în PNL, după ce în urmă cu două săptămâni a demisionat din UNPR.

Vartic a declarat presei, luni, că a acceptat să facă parte din proiectul lui Gheorghe Flutur pentru judeţul Suceava, dar susţine că nu a devenit brusc un om de dreapta.

Am fost şi sunt un om de centru, nu cred că partidele noastre sunt doctrinar împărţite între dreapta şi stânga şi nu cred că este cazul în România de azi să susţinem că apartenenţa la un partid se bazează doar pe doctrină. Cred că oamenii contează cel mai mult, cred că apartenenţa se face la o echipă şi la un proiect.

Nu-mi place ce s-a întâmplat în ultimii ani în judeţul Suceava, cum nu-mi place ce se întâmplă în oraşul Suceava. Am fost în competiţie cu Gheorghe Flutur în 2012 şi cred că mesajul sucevenilor din 2012 a fost corect: era nevoie de schimbare. Am crezut că schimbarea va fi în bine, nu a fost să fie aşa. Sper şi cred că Gheorghe Flutur a înţeles corect mesajul din 2012 şi cred în proiectul lui pentru judeţul Suceava. (...) Nu regret ultimii cinci ani din UNPR şi nu mă voi dezice de oamenii cu care am lucrat în aceşti ani (...) Am fost loială şi corectă până la sfârşit, voi fi loială şi corectă şi în noul proiect, a spus Vartic.

Vartic a demisionat din UNPR în urmă cu două săptămâni, iar la o zi după decizia sa membrii biroului politic judeţean şi vicepreşedintele organizaţiei, Ovidiu Tudorici, au demisionat de asemenea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel