Un jurnalist ESPN o face praf pe Halep

Halep foto Agerpres
Halep foto Agerpres

Simona Halep are ca obiectiv câștigarea turneului de Mare Șlem - Australian Open, dar specialiștii consideră că evoluțiile mai puțin reușite din ultimul timp își vor pune amprenta asupra jocului în acest debut de sezon.

Jurnalistul Peter Bodo, de la ESPN, crede că Halep se poate încurca încă din primul meci. Comparativ cu adversara sa din prima rundă, Jennifer Brady, românca are un bilanț nu foarte bun în ultimele confruntări de anul trecut și în acest debut de sezon.

"Simona Halep nu a mai jucat convingător de la un moment extraordinar al carierei sale, titlul de la Wimbledon. De atunci, bilanţul este de 7 victorii şi 7 înfrângeri, iar accidentările i-au provocat probleme. În schimb, adversara sa, Jennifer Brady, vine după două succese consecutive la Brisbane în faţa Mariei Şarapova şi a lui Ashleigh Barty”, a precizat expertul de la ESPN, care consideră că Serena Williams își poate trece un nou titlu de Mare Șlem în palmares:

"Aş fi ales-o pe Bianca Andreescu dacă nu s-ar fi accidentat. Acum Serena are o şansă uriaşă de a cuceri al 24-lea titlu de Mare Șlem din carieră”, a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel