Un canadian a fost băgat la închisoare pentru că s-a referit la fiica sa cu „ea“, deși aceasta se consideră bărbat

Un canadian a fost băgat la închisoare pentru că s-a referit la fiica sa cu „ea“, deși aceasta se consideră bărbat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un canadian a fost băgat la închisoare pentru că s-a referit la fiica sa cu „ea“, deși aceasta se consideră bărbat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Tatăl unei fete care crede că este băiat a fost băgat în închisoare după ce procurorul general din Columbia Britanică a emis un mandat de arestare pentru dispreț, după ce părintele a insistat să se refere la fiica sa ca „fiică” a sa și a folosit pronumele „ea”.

Robert Hoogland, din Surrey, Columbia Britanică, are o fiică de 14 ani. În februarie 2019, Curtea Supremă din Columbia Britanică, Canada, a dispus ca fata să primească injecții cu testosteron fără a obține consimțământul părinților.

"Curtea a mai declarat că, dacă oricare dintre părinții ei se referă la ea folosind pronume feminine sau i se adresează cu numele ei de naștere, vor fi considerați vinovați de violență în familie", a notat The Federalist.

Când era în clasa a șaptea, școala fetei a îndemnat-o pe aceasta să îneceapă ședințe cu psihologul Dr. Wallace Wong, care i-a recomandat acesteia să înceapă să ia hormoni sexuali încrucișați. Hoogland a citat pretinsa istorie a fiicei sale cu probleme de sănătate mintală și a refuzat să acorde permisiunea . Ulterior, medicii de la BC Children's Hospital au decis că fata ar trebui să primească injecții cu testosteron. Hoogland, deranjat de posibilele efecte ale terapiei hormonale, a obiectat, dar unul dintre medici l-a informat că consimțământul fetei era suficient pentru ca ea să înceapă să primească hormonii.

Tatăl a fost arestat și închis

La 4 martie 2021, Michael Tammen, de la Curtea Supremă de Justiție din Columbia Britanică a emis un mandat pentru arestarea lui Hoogland sub acuzația de dispreț. Înainte să se predea, Hoogland a declarat pentru The Post-Millennial: „Poate că salvarea copiilor este un vis. . . dar nu cred! În timp ce conduceam, am văzut copii plimbându-și câinii, am văzut copii jucându-se împreună și am văzut o generație care are nevoie de părinții lor mai mult ca niciodată! Am vizitat toate casele familiei mele ... locuri în care am crescut în copilărie. Mi-am amintit cât de mult îmi iubeam părinții și cât de mult aveam nevoie de protecția lor”, a declarat acesta, potrivit DailyWire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel