Un camion a intrat în mulțime la o paradă LGBT în SUA

Şoferul unei camionete a lovit sâmbătă mai multe persoane adunate la o paradă gay în Statele Unite, omorând cel puţin un bărbat, a anunţat presa americană preluată de AFP şi DPA, potrivit Agerpres.

Incidentul, despre care încă nu este clar dacă a fost un atac deliberat, a avut loc la începutul paradei LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer) din oraşul Wilton Manors (Florida, sud-est), în apropiere de Fort Lauderdale. Şoferul furgonetei a fost arestat.

Vehiculul se aliniase cu carele alegorice participante la paradă, dar a accelerat şi a lovit mai multe persoane, a relatat Local 10 News.

Cel puţin doi bărbaţi au fost loviţi de vehicul, iar unul dintre ei a murit, a declarat pentru această sursă primarul din Fort Lauderdale, Dean Trantalis, care a participat la paradă.

El a spus că duba a ţintit de fapt maşina congresmanei democrate Debbie Wasserman Schultz, care se afla într-o maşină decapotabilă, dar a ratat-o la limită.

Este un atac terorist asupra comunităţii LGBT, a declarat Trantalis. Exact asta este. Nu a fost chiar un accident. A fost deliberat, a fost premeditat şi a fost îndreptat împotriva unei anumite persoane. Din fericire, au ratat acea persoană, dar din păcate au lovit alte două persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel