Un bărbat beat a căzut cu capul de autobuzul aflat în stație, la Suceava

Un bărbat beat a dat cu capul de autobuz, la Suceava / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un bărbat beat a dat cu capul de autobuz, la Suceava / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Un bărbat de 74 de ani din Suceava, în stare de ebrietate, a căzut cu capul de autobuzul aflat în stație. 

Șoferul unui autobuz care efectua transportul în comun în municipiul Suceava a trecut printr-o sperietură zdravănă, după ce un bărbat a căzut cu capul de mijlocul de transport, iar apoi s-a prăbușit între autobuz și bordura trotuarului, scrie Monitorul de Suceava

La fel de panicați au fost și călătorii care se aflau în stația de autobuz din Centru, motiv pentru care a fost solicitat de urgență ajutorul unui echipaj medical.

Din verificările ulterioare s-a aflat că persoana în cauză are 74 de ani și este din comuna Dărmănești. În cursul zilei de vineri, bărbatul a consumat alcool în exces, iar când a ajuns în stația din Centru a adormit pe o bancă.

La un moment dat, s-a trezit și s-a ridicat, dar pentru că era prea turmentat de aburii alcoolului s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de autobuzul care staționa. Polițiștii care au ajuns și ei la locul incidentului i-au testat cu aparatul etilotest atât pe șofer, cât și pe ”victimă”.

Dacă în cazul șoferului rezultatul a fost 0, bărbatul de 74 de ani avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul turmentat și accidentat a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a fi tratat de medicii de la Urgențe.

Sursă: Monitorul de Suceava



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel