Un an de la #şîeu. Caramitru jr, propunere EXPLOZIVĂ pentru Ştefan Mandachi: Să punem presiune maximă

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru vine cu o propunere explozivă către Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu pentru autostrada Moldovei. Acesta spune că este timpul pentru presiune maximă pe autorităţi. 

"Ştefan Mandachi scrie frustrat că a trecut un an de la acțiunea șîeu și evident nimic nimic nu s-a întâmplat. Nici măcar o schimbare de gardă prin instituțiile care se ocupă de autostrăzi. Ceva. Și oamenii de afaceri din Moldova nici măcar nu vor sa vorbească de asta de frică.

Ştefan - hai să facem o acțiune serioasă. Mai mare decât acum un an. Cu 30 Min blocare trafic peste tot in țară. Cu cereri însă clare - exact ce oug/legi trebuie date, ce bani trebuie alocaţi unde, ce oameni trebuie schimbați.

Că oamenii vor participa. Şi e cazul să începem să punem presiune iar maximă", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Ştefan Mandachi, supărat la un an de la #şîeu

"Acum fix un an, strigam din noroaie (destul de expus pentru un anonim): România vrea autostrăzi! La un an distanță, mă uit cu o grimasă tâmpă pe display, cu câtă tihnă stau pe relaxare cetățenii din zona Moldovei...Dar mai ales oamenii de afaceri, care și-au luat de-o grijă cu autostrăzile. Mă morcovarilor milionari, acum nu vă mai trebuie autostradă? Că Moldova a rămas tot cu un petic, cu o cioată de asfalt, la Suceava. Sau așteptați să facă fraierii și voi să stați la cutie?", a scris Mandachi pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel