Urmărește emisiunea live


Un alt lanț de magazine introduce casele automate: Ne vor permite să colectăm date despre clienții noștri, pentru a le face oferte personalizate

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Casele de marcat automate vor fi introduse într-un alt lanț de magazine până la finalul acestui an.

Profi anunță că va introduce casele de marcat automate self scan. Acestea vor fi funcționale până la finalul anului, conform Retail. Auchan a mai implementat în ultimele luni aceste tipuri de case, însă au lăsat și pe cele clasice și au promis că angajații care activau la case nu-și vor pierde locurile de muncă, ci se vor reprofila în cadrul companiei.

Andrei Bica, directorul financiar al companiei Profi, a făcut precizări despre modernizarea unităților și noul concept care va crește performanța magazinelor Profi.

„Avem în plan să introducem casele de marcat automate self scan, în momentul de față suntem la faza de testări și vom începe în scurt timp implementarea acestor funcționalități. Mai ales că această aplicație ne va permite să colectăm date despre clienții noștri la nivel personalizat, pentru a putea face oferte personalizate pentru aceștia. Ne gândim să introducem și funcționalitatea de scan&pay, prin intermediul căreia clientul să-și poată face bonul final și să-l plătească direct la self chek-out și să aibă o experiență de cumpărare mai rapidă.

CITEȘTE ȘI      -      Ce se întâmplă dacă spargi din greșeală un produs într-un magazin? Legea spune clar când trebuie tu să plătești daunele

Pentru noi există un singur scop principal: să creștem acest busines. Ne vom continua expansiunea prin magazine noi și remodelarea magazinelor deja existente. Tot ce se întâmplă, se întâmplă prin noul concept Profi.

De asemenea, vom continua să transformăm magazinele proprii în magazine parteneri, pentru că am observat că de fiecare dată când facem acest lucru performanța magazinului crește din toate punctele de vedere”, a declarat Andrei Bica, Directorul financiar Profi.

De când au apărut noile modele de case automate, fără personal, în unele supermarketuri din România au fost semnalate și noi metode de furt. De exemplu, în Arad, o femeie a reușit de mai multe ori să păcălească angajații unui magazin și să plece acasă cu produse pe care nu le-a plătit.

„Este a zecea oară când femeia asta vine, se aprovizionează, pleacă fără să plătească și iese pe la casele rapide. Își umple plasele, plătește doar un iaurt, și iese după ce scanează bonul. E cea mai pricepută din Arad. Și foarte rapidă. Nu am reușit să o prind.”, a declarat agentul de pază al magazinului.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  ”Piața neagră a explodat”. Cum a ajuns untul să aibă sistem antifurt. Sorin Minea, Romalimenta, avertisment despre ”fenomenul” pe care românul nu-l vede

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel