Nouă metodă de furt în supermarket, la casele „self-scan”: E a zecea oară când femeia asta ne păcălește. E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

O femeie a reușit să păcălească în nenumărate rânduri angajații unui supermarket.

De când au fost instalate case self-scan, hoții au avut oportunitatea unei noi metode de furt în supermarketurile din România, conform bizbrașov. 

Astfel, clienții plătesc un singur produs, de regulă ieftin, după care utilizează codul de bare de pe bon pentru ieșirea din zona de securitate. Problema este că atunci când ies, aceștia ies cu sacoșile pline și cu produsele neplătite.

Acesta este și cazul unei femei din Arad, care a reușit să păcălească de zeci de ori angajații unui supermarket.

„Este a zecea oară când femeia asta vine, se aprovizionează, pleacă fără să plătească și iese pe la casele rapide. Își umple plasele, plătește doar un iaurt, și iese după ce scanează bonul. E cea mai pricepută din Arad. Și foarte rapidă. Nu am reușit să o prind.”, a declarat agentul de pază al magazinului.

Paznicilor le este greu să țină sub supraveghere toți clienții atunci când aglomerația este mare, iar inevitabile hoții profită de acest lucru și se fac nevăzuți după ce își însușesc numeroase produse din magazin și nu le plătesc.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  ”Piața neagră a explodat”. Cum a ajuns untul să aibă sistem antifurt. Sorin Minea, Romalimenta, avertisment despre ”fenomenul” pe care românul nu-l vede

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel