UDMR, alegeri. Kelemen Hunor şi-a depus candidatura

Mihai Ciobanu / 08 ian 2019 / 20:45 Salveaza PDF Comentarii
Kelemen Hunor, UDMR
Kelemen Hunor, UDMR

Kelemen Hunor candidează pentru un nou mandat de patru ani la conducerea Uniunii. Congresul Uniunii se va desfăşura în perioada 22-23 februarie 2019, la BT Arena din Cluj Napoca, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 1000 de participanţi - delegaţi şi invitaţi din ţară şi din străinătate.

Kelemen Hunor a subliniat faptul că, experienţa acumulată în ultimii opt ani de când se află la conducerea UDMR, îi oferă şansa de a face faţă cu încredere unui nou mandat. "Nici de această dată scopul meu nu este funcţia, rolul meu este să construiesc o Uniune echilibrată şi puternică", a subliniat Kelemen Hunor. Sub conducerea sa, în ultimii opt ani, Uniunea a reuşit să ajungă la conturarea unei poziţii unitare în privinţa aspectelor importante şi, astfel, a reuşit să aibă sprijinul necesar pentru punerea în aplicare a unor decizii importante.

"Este inevitabil ca în Transilvania, găsirea unui partener de dialog să se materializeze fără acceptarea unui compromis. Aceasta este şi va rămâne o condiţie inevitabilă a politicii minoritare, a consolidării comunităţii. Au trecut 100 de ani în România, iar la scară istorică obiectivul este ca în următorii 100 de ani să existe în această ţară o comunitate maghiară puternică, competitivă şi de succes, care să îşi poată păstra identitatea pe pământul natal.

Este responsabilitatea noastră să creăm o viziune pentru viitor. Aceasta este cea mai importantă sarcină a Congresului din februarie", a subliniat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Vezi şi: Zodii care găsesc scuze pentru orice

Monica Pop: Manevre! Cum se vrea distrugerea națiunii ”prin boală”


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28