Ucigașul lui Mihail Bălășescu, mesaj șocant lăsat într-un bilet

Anchetatorii au găsit un bilet scris de omul care l-a înjunghiat pe Mihail Bălăşescu, fostul secretar general adjunct al liberalilor.

Ucigaşul şi-a recunoscut crima în bilet şi a mai scris "de mine nu se va mai auzi niciodată". Potrivit RTV.net, biletul pe care se aflau aceste declaraţii, a fost predat de rude la audieri.

Avocata lui Mihail Bălăşescu a povestit la România TV cum politicianul a fost păcălit să vină la locul crimei.

"După procesul de partaj cu fosta soţie, Mihail Bălăşescu a început să primească diverse ameninţări. A început să fie urmărit de fosta soţie, Ana Maria Burghel apoi de sora ei, care are un prieten recidivist, după care a primit, inexplicabil în data de 31 august, un telefon de la tatăl Anei Maria prin care îl chema să discute, în condiţiile în care până în acel moment era ameninţat şi de acesta.

El m-a sunat în acea zi de 4-5 ori. Eu i-am spus să nu meargă pentru că nu mi se pare deloc firesc pentru ca un om care până atunci îl ura, dintr-o dată să devină altfel după care m-a sunat la 23.45, pe data de 1, spunându-mi că tatăl Anei Maria l-a dus la Bragadiru să-i arate maşina, dar şi cealaltă pentru care Bălăşescu intenţiona să facă plângere penală împotriva Anei Maria.

După care el mi-a spus că va veni a doua zi pentru a formula plângerile ulterioare. Din acel moment eu nu am mai avut niciun contact cu dânsul", a declarat avocata Lidia Cernătescu la România TV.

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu și Mihail Bălășescu (omul de încredere al lui Crin Antonescu care a fost găsit mort), legătură NEȘTIUTĂ. Detalii șoc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel