Ţuluş rupe tăcerea din nou: Dacă mă aştept? Da

Revocat din funcția de procuror la DNA, Doru Ţuluş, într-o intervenţie telefonică la România TV, a spus că este pregătit „pentru absolut orice”.

Întrebat dacă se aşteaptă la o înscenare, o arestare, acesta a răspuns astfel: „Sunt pregătit pentru absolut orice. Dacă mă aştept? Asta presupune viitorul apropiat. Mai degrabă, da." 

A vorbit şi despre discuţia pe care a purtat-o cu şefa instituţiei când a fost anunţat că va fi revocat. "M-a anunţat personal. M-a chemat în birou şi mi-a spus. Aveţi un dosar penal. Eu am spus: ne judecăm”, a declarat Ţuluş.

Pe parcursul discuţiei, a fost întrebat de jurnalistul Dan Andronic: „Nu se merge spre distrugerea instituţiei?”. „Ba da” a fost răspunsul oferit de Ţuluş.

Şi Dumitru Dragomir, prezent în studio, a avut câteva întrebări, spunându-i, la un moment dat, „nu vă cunosc, dar am auzit că vă duce mintea”.

A fost întrebat, de asemenea, în ce măsură are încredere în Inspecţia Judiciară, în procente. „75 la sută” a fost răspunsul acestuia.

La finalul dialogului, Ţuluş a fost rugat să descrie care este atmosfera de lucru din DNA, oferind următorul răspuns: „Relaţii interumane, zero, atmosfera, infernală, aşa am lăsat-o eu acolo.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel