Tudorel Toader, notar public. Schnecker: Nu cred că era un motiv de a se grăbi

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Analistul politic Niels Schnecker a comentat solicitudinea făcută Tudorel Toader, pentru a intra în notariat și pentru a-i fi suspendată poziția până se va încheia perioada mandatului său de ministru al Justiției.

Pentru mine a fost un mister și un moment nefericit ales de Tudorel Toader de a-și face intrarea în notariat. Putea foarte bine rezolvat acest lucru la finalul mandatului său când ar fi fost acel moment. Nu cred că era un motiv de a se grăbi atât de mult și nu cred că avea nevoie de influența sa de ministru pentru a intra în notariat sau pentru a putea să suspende poziția de notar pe perioada mandatului său de ministru considerând cariera sa în domeniul dreptului și faptul că a fost judecător CCR. Are tot dreptul de a intra în această profesie. 

Este un lucru la ordinea zilei și nu e nevoie de anumite presiuni sau favoruri pentru acest lucru. Dă loc interpretării. De aici și această plângere penală. Nu cred că a existat intenție, dar bănuiesc că dacă nu a existat intenție, nu poate să existe nici infracțiune., a declarat Niels Schecker în emisiunea Cristinei Șincai, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel