Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Tudorel Toader, încolțit de PSD. Tăriceanu, PRIMA REACȚIE

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a vorbit, în cadrul interviului acordat DC News, despre criticile aduse atât de către PSD cât şi de către opoziţie lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. 

Liderul ALDE a comentat, în cadrul interviului de la DC News, asupra criticilor care îi sunt aduse lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. 

"Suntem într-o situaţie foarte complicată în Justiţie. (...) Tudorel Toader ce constat? E şi a fost extrem de criticat, o critică permanentă pentru tot ceea ce a făcut în privinţa reformei din Justiţie. A fost criticat de opoziţie, iar acum ajunge să fie criticat de majoritatea care susţine Guvernul. Unii consideră că a făcut prea mult şi prea repede, alţii consideră că a făcut prea puţin şi prea încet. E foarte greu de tranşat acest subiect. E o inflamare pe care o văd. Şi eu mi-aş fi dorit ca această problemă să fi fost soluţionată şi închisă mai demult pentru că, iată, ea perturbă alegerile europarlamentare", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În altă ordine de idei, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, despre eventualitatea ca modificările aduse legislaţiei în domeniul justiţiei să fie trecute prin Parlament: "Da, putem să le trecem dar pentru modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală care sunt tranşate prin decizii ale CCR nu ar fi fost nicio problemă să le adoptăm printr-o ordonanţă de urgenţă având în vedere că deciziile CCR trebuie puse în aplicare în termen de 45 de zile, termen care a fost depăşit cu largheţe. O să le rezolvăm prin Parlament pe celelalte, o să vedem."

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Călin Popescu Tăriceanu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel