Tudorel Toader și Augustin Lazăr întâlnire cu Comisia de Anchetă

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, şi procurorul general Augustin Lazăr au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a alegerilor din 2009.

 Potrivit Ministerului Justiției, întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului Justiţiei sau al CSM. 

"Tudorel Toader, ministrul Justiţiei şi Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidenţial. Întâlnirea, la care vor fi invitaţi şi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), va avea loc la sediul Ministerului Justiţiei sau al CSM, la o dată ce va fi stabilită de comun acord", afirmă MJ. 

Surse judiciare au declarat că Augustin Lazăr şi Tudorel Toader au avut luni seara o convorbire telefonică, pentru a clarifica chestiunea acestei întâlniri. Convorbirea a avut loc la iniţiativa procurorului general. 

Comunicatul MJ vine după ce preşedintele comisiei, deputatul Oana Florea, a anunţat că Biroul Comisiei parlamentare de anchetă, procurorul general Augustin Lazăr şi ministrul justiţiei, Tudorel Toader, în calitate de mediator, vor avea o întâlnire pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidenţial din 2009, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel