EXCLUSIV  Tudor Tim Ionescu, apel către Dominic Fritz, primarul Timișoarei: Să dispună control!

Tudor Tim Ionescu face un apel către Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Atrag atenția asupra Grădinii Zoologice din Timișoara. Am văzut niște poze cu starea jalnică a unor căpriori. Grădina Zoologică din Timișoara ține de Primăria de acolo. Explicația pe care au oferit-o îngrijitorii este că s-ar fi bătut între ei doi căpriori. Eu nu știam că aceste animale pot fi foarte agresive, dar cred că, în general, condițiile din grădinile zoologice trebuie îmbunătățite! Aceste lucruri trebuie să fie obiectul unei analize serioase. a declarat Tudor Tim Ionescu.

În pachetul legislativ de protecție și bunăstare a animalelor, pe care m-am angajat că îl voi duce în Parlament, dacă voi fi ales, există și o componentă a transformării tuturor grădinilor zoologice din România în rezervații naturale, unde să existe un mediu cât mai adaptat, să poată să ducă o viață liniștită. a menționat Tudor Tim Ionescu.

Fac un apel către actualul primar al Timișoarei! Bine-nțeles acest lucru nu înseamnă că el are responsabilitatea totală a modului în care arată acum Grădina Zoologică din Timișoara, dar, în același timp, dumnealui este cel care poate dispune un control pentru a lua măsuri în cazul în care se identifică probleme! a concluzionat Tudor Tim Ionescu, pentru DC News.

VEZI ȘI Cazul care cutremură România. Tudor Tim Ionescu: Ne punem serios câteva întrebări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel