Trump, discurs ISTORIC. Treceți batalioane române Carpații

Surpriză la finalul discursului ținut de Donald Trump la summitul "Inițiativei celor Trei Mări" organizat la Varșovia.

Președintele american și-a terminat discursul pe acordurile unei melodii care seamănă mult cu "Treceți batalioane române Carpații".

În realitate, piesa pe care a folosit-o Donald Trump este versiunea poloneză a cântecului de luptă "Infanteria Gri", apărut în 1927.

[citeste si]

Ministrul polonez al apărării, Antoni Macierewicz, a apreciat că mesajul transmis joi de președintele american, Donald Trump, în timpul vizitei sale la Varșovia reprezintă o recunoaștere a valorilor civilizației creștine și occidentale pe care polonezii și americanii o vor apăra împreună.

În discursul său, Trump s-a axat pe pe temele ce unesc administrația sa și guvernul conservator polonez, insistând pe respectarea suveranității naționale și a libertăților individuale, precum și pe religie, tradiții și familie, valori care sunt tot mai mult ignorate în Occident și în locul lor se promovează alte idei ce amenință această civilizație.

Dar 'Occidentul nu va dispărea niciodată, valorile noastre vor rămâne și civilizația noastră va dăinui', și-a exprimat Trump speranța în fața polonezilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel