Trump, decorat cu cea mai înaltă distincție

Regele saudit Salman bin Abdulaziz l-a decorat, la Riad, pe președintele american Donald Trump cu cea mai înaltă distincție care poate fi acordată unui civil în Arabia Saudită. 

Trump a fost decorat pentru eforturile sale de a consolida relațiile bilaterale și de a răspândi pacea și stabilitatea în întreaga lume, a anunțat curtea regală saudită, relatează DPA și Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump a primit Medalia de aur Regele Abdulaziz "în semn de apreciere a legăturilor istorice strânse între Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii", a precizat sursa citată. 

Regele Salman bin Abdulaziz a declarat sâmbătă că vizita președintelui american Donald Trumpul în Arabia Saudită va întări cooperarea între cele două țări și va contribui la consolidarea securității globale, relatează Reuters. 

"Domnule președinte, vizita dumneavoastră va întări cooperarea noastră strategică și va contribui la securitatea și stabilitatea globală", a declarat regele Salman într-un mesaj postat în limbile arabă și engleză pe contul său oficial de Twitter. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel