Trump: Atacuri teroriste, trecute sub tăcere de presa 'necinstită'

Președintele american Donald Trump a acuzat luni că mass-media "necinstite" trec sub tăcere unele atacuri comise de "teroriști radicali islamiști".

"Gruparea Statul Islamic este angajată într-o campanie de genocid, comițând atrocități în întreaga lume", a afirmat Trump într-o declarație făcută la baza MacDill (Tampa, Florida), centru militar nevralgic de luptă împotriva grupării jihadiste.

Donald Trump a declarat că "teroriștii radicali islamiști" sunt hotărâți să lovească din nou SUA așa cum au făcut-o deja în atacurile de la 11 septembrie, la Boston, în Orlando sau la San Bernardino. El a subliniat de asemenea că acesta este și cazul Europei.

"Ați văzut ce s-a întâmplat la Paris și Nisa. Acest lucru se întâmplă în toată Europa. Am ajuns într-un punct când (atacurile) nu mai sunt raportate de către mass-media", a susținut Trump, fără să ofere exemple.

"Și, în multe cazuri, presa foarte, foarte necinstită nu vrea să înțeleagă", a adăugat președintele republican, un obișnuit al atacurilor frontale împotriva presei. "Ei au motivele lor și voi știți bine aceasta", a concluzionat el pe aceeași temă.

Întrebat la scurt timp după această declarație prezidențială surprinzătoare, Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a promis "să furnizeze o listă mai târziu", asigurând că există "multe exemple" în care nu a existat nicio "acoperire care să fie justificată", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel