Tribunalului Covasna a anulat autorizaţia panoului Ţinutul Secuiesc de la Aita Mare

tamas_sandor_pistol11
tamas_sandor_pistol11

Într-o postare pe Domnule Tamas Sandor,

Doresc sa va felicit in primul rand pentru ultimele declaratii in chestiunea asa-zisului tinut secuiesc, in fapt a tinutului secuizat. Intentiile domniei voastre de a scoate ungurii in strada cu armele, impotriva romanilor, a facut inconjurul lumii, fiind punctate chiar si de cotidianul american Washington Post.

Pana cand faceti inventarul armelor si a munitiei aflate in dotarea UDMR, a HVIM si a lui Csibi Barna sau a altor asemenea organizatii dubioase, indraznesc sa va trimit copia, investita cu formula executorie, a sentintei Tribunalului Covasna prin care a fost anulata autorizatia de constructie a panoului instalat de domnia voastra, pentru a-i prosti de unguri sa va voteze, la Aita Mare, in mai 2008. Asadar, tehnic dar si juridic, nu mai aveti niciun motiv pentru care sa refuzati sa indepartati acea mizerie de la Aita Mare.

Va las domniei voastre placerea de a explica presei care sunt acum motivele pentru care nu puneti in aplicare aceasta sentinta definitiva si irevocabila.

Sanatate,  Dan Tanasa

PS: am indraznit sa va trimit aceasta sentinta in acest mod pentru ca vad ca prefectului Gyorgy Ervin i-a luat un an sa o investeasca cu formula executorie si observ ca ii va mai lua inca un an sa o comunice domniei voastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel