Trei alimente care te împiedică să slăbești: renunță la ele acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară

Trei alimente care te împiedică să slăbești - renunță la ele acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Sursa - pixabay.com
Trei alimente care te împiedică să slăbești - renunță la ele acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Sursa - pixabay.com

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dar nu știi de unde să începi, nutriționiștii sugerează eliminarea din alimentație a trei grupe de alimente nesănătoase.

Aceste produse sunt principalii inamici ai unui corp zvelt, iar renunțarea la ele va accelera metabolismul, iar corpul va arde grăsimile. Să vedem care sunt aceste produse.

Zahăr și produse care îl conțin. Consumul exagerat de zahăr și diferite deserturi crește riscul nu doar de obezitate, ci și de boli de inimă și hipertensiune arterială. Așa că reducerea cantității de dulciuri este recomandată nu doar persoanelor care vor să slăbească, ci și celor celor care doresc să fie sănătoși.  

Înainte de a porni cuptorul trebuie să faci asta: adio facturi mari la energie

Carbohidrați cu amidon. Pâinea albă, pastele, cartofii și orezul alb sunt toate pe „lista neagră” a celor care vor să slăbească. În schimb, se pot consuma cereale integrale precum bulgur, secară integrală, orz integral, orez sălbatic și hrișcă.

Leguminoasele, precum lintea, fasolea și năutul sunt, de asemenea, înlocuitori sănătoși pentru carbohidrații cu amidon. Și, desigur, legumele, care vor fi o garnitură excelentă pentru carne sau pește.


Înlocuiți imediat șamponul cu acest ingredient și veți avea rezultate uimitoare: părul va fi mătăsos și lucios

Alimentele procesate au fost supuse unei prelucrări puternice: conservare, congelare, tratament termic. De regulă, astfel de alimente conțin aditivi chimici și diverse umpluturi artificiale. Cele mai populare și cele mai dăunătoare alimente procesate includ fast-food-ul, chipsurile, înghețata, majoritatea dulciurilor cumpărate din magazin, cârnații, alimentele congelate.

Astfel de alimente sunt, literalmente, ambalate în zahăr, grăsimi și sare, arome chimice și conservanți, ceea ce nu contribuie la pierderea în greutate.

 

BONUS. Uleiul de măsline poate fi folosit nu doar în bucătărie: vei rămâne fără cuvinte când vei afla acest remediu  

 

Puțini oameni știu că uleiul de măsline poate fi într-un mod original. Iată remediul incredibil pe care nu l-ați știut până acum.

Uleiul de măsline este unul dintre ingredientele de bază din bucătărie și, în general, ale dietei mediteraneene, fiind unul dintre alimentele de care nu ne putem lipsi când preparăm bucatele. Uleiul poate fi folosit crud în salate sau paste, fiind excelent și pentru a fi folosi la gătit, deoarece poate da un gust deosebit preparatelor, dacă este aromatizat cu usturoi.

Cea mai delicioasă cină: orez cu fructe de mare și lapte de cocos

Este important să alegeți bine tipul de ulei pe care să îl cumpărați, să acordați atenție prețului care ne poate spune multe despre calitate și, de asemenea, să îl depozitați corect.

În bucătărie, uleiul de măsline poate fi folosit practic pentru orice, chiar și pentru prăjit. Lucru pe care s-ar putea să nu știți, însă, este că acest ingredient nu este util doar în bucătărie, ci și în alte treburi casnice, fiind un adevărat aliat în rezolvarea unor probleme, care apar în casă, în fiecare zi.

Adăugați acest ingredient în chiftele: doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

Ceea ce vă propunem este o altă posibilă utilizare a uleiului: iată trucul genial pe care nu nimeni nu ți l-a dezvăluit vreodată. Vara, poate fi folosit pentru părul aflat în contact continuu cu razele soarelui. 

Doar cu apă și ulei de măsline poți face acasă un spray de păr, deoarece când ești la mare riști să-ți arzi și să-ți strici părul. Uleiul hrănește și înmoaie firele de păr, protejându-le de razele soarelui și făcându-le și mai strălucitoare. 

Procedura de realizare a spray-ului este foarte simplă: puneți 3 linguri de ulei de măsline și 6 linguri de apă într-un recipient. Agitați bine amestecul și apoi pulverizați-l pe păr, care va mai puternic și mai strălucitor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel