Transilvania Live emite, de luni, la nivel regional

ioan-rus-vasile-dancu
ioan-rus-vasile-dancu

La mai bine de o lună după ce CNA a aprobat licența de transmisie, Transilvania Live, va emite de luni, 19 decembrie, începând cu orele 18,00,  de la Cluj. Este cel mai mare proiect de televiziune regională şi o premieră nu doar pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est.

Vasile Dâncu nu a glumit cu acel proiect care ar putea schimba niște situații, tabu-uri sau chiar relaționări politice în Transilvania, sau, mă rog, în județele din jurul Clujului. Ne place sau nu ne place, multe se leagă de Cluj, urmând să vedem cum vor decurge ,,ostilitățile,, în viitorul apropiat.

Pare a fi un proiect care să devină cu adevărat viabil în momentul în care va demara toată acele acțiuni politice, administrative sau sociale și care vor avea drept rezultat regionalizarea și apariția noilor forme de organizare teritorial-administrativă.

Arpad Paszkany și pesediștii Vasile Dâncu și Ioan Rus lansează în această seară, la Cluj, televiziunea Transilvania Live care, de anul viitor, va transmite și la nivel național. Vreau să construim împreună o variantă a intelectualului colectiv de care România are nevoie, anunță Vasile Dâncu, pe blog.

Proiectul Transilvania L!VE iese din laborator și umbră. A născut speranțe și spaime încă înainte de a se arăta lumii. Dacă speranțele sunt îngerii buni ai proiectelor, complexele și spaimele unora pentru faptele lor trecute, prezente sau făptuirile viitoare, nu ne privesc. Sunt spaimele lor și le vor căra după ei cât timp vor prefera să se ascundă sau să caute mereu să acționeze departe de moralitate, călcând in picioare valorile și principiile. Ei se vor speria de fiecare dată când va apărea o instituție pe care nu o pot controla sau un competitor și poate că aceasta este cea mai mare pedeapsă pentru ei, scrie Dâncu pe blog.

Noi ne propunem doar să construim un proiect pozitiv, o scenă, o vitrină, tablouri care să arate lumii ceea ce avem noi mai interesant. Vrem să arătăm că țara are dreptul, dar mai ales resurse, pentru a furniza subiectele agendei publice naționale. De multă vreme visam să particip la aducerea României dinafara Bucurestiului pe agenda de lucru a demnitarilor din capitală și să arătăm colțuri de țară care sunt eclipsate de cancanurile de pe malurile Dâmboviței sau de poftele unor conducători fără chemare.

Speranța noastră este să punem scheletul a ceea ce încă nu există: NOUA TELEVIZIUNE REGIONALĂ. Prieteni, nu ne urați noroc, success sau baftă. Mai bine haideți alături de noi. Vreau să construim împreună o variantă a intelectualului colectiv de care România are nevoie, conchide Vasile Dâncu.

Citește și:

Transilvania Channel a primit licenţă de satelit şi poate emite naţional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel