Fotografie cu Traian Băsescu, realizată într-un restaurant din Huși

Fostul președinte Traian Băsescu a acceptat, vineri, atunci când a făcut o escală la Huși în drum spre Republica Moldova, să se fotografieze alături de un localnic, acesta postând ulterior fotografia pe Facebook.

Traian Băsescu a plecat, vineri, în Republica Moldova unde efectuează o vizită privată de 2 zile, însă, la Huși, fostul președinte a oprit pentru scurt timp. A mers la un restaurant din localitate, unde un localnic l-a rugat să se fotografieze împreună, relatează România TV.

Bărbatul care l-a întâlnit pe Traian Băsescu la restaurantul din Huşi a povestit că fostul preşedinte se afla singur la masă şi a observat că era însoţit de SPP-işti şi două maşini.

"Clienţii care erau înăuntru nu i-a dat afară. (...) Când am vrut să plecăm, era la masă, am dat mâna cu el, am insistat să fac o poză cu dumnealui şi a fost de acord", a mai spus bărbatul.

Ulterior, localnicul a postat fotografia realizată în restaurant pe contul său de Facebook, însoțită și de o descriere: "La o fripturica cu Basescu!"

Traian Băsescu a devenit cetățean moldovean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel