Tone de gunoaie scoase din locuinţa unei femei de 70 de ani

bloc-cu-gunoi-3
bloc-cu-gunoi-3

Angajaţii Primăriei Bistriţa lucrează de trei zile să cureţe locuinţa unei femei de peste 70 de ani, de tonele de gunoaie pe care ea le-a strâns, acţiunea având loc după ce vecinii bătrânei au făcut mai multe reclamaţii, nemulţumiţi de mirosuri şi de prezenţa rozătoarelor.

Directorul executiv-adjunct al Poliţiei Comunitare Bistriţa, Florin Frandeş, a declarat că din locuinţa bătrânei, aflată în centrul istoric, s-au scos tone de gunoaie, dar curăţenia nu este gata.

"Vecinii au reclamat-o de mai multe ori. Noi i-am tot dat avertismente, dar degeaba. Aşa că de luni lucrăm să curăţăm gospodăria femeii care locuieşte în zona centrului istoric şi care a strâns tone de gunoaie de prin containere. Am găsit fier, carton, sticle, haine, de toate. Miroase îngrozitor. Abia pot oamenii să respire. Au cărat cu tractorul, nu mai ştiu nici ei de câte ori", a declarat Florin Frandeş.

El a adăugat că degeaba ar amenda-o pe femeie, fiindcă aceasta nu ar plăti şi, în fond, vecinii nu vor neapărat sancţionarea ei, ci curăţarea zonei care a devenit un focar de infecţie.

"Vecinii ne-au cerut să facem curăţenie. Dacă o amendăm, nu se rezolvă nimic fiindcă, oricum, nu plăteşte. S-a pus şi problema să fie internată într-un centru de ocrotire pentru persoane vârstnice, fiindcă ar avea nevoie să fie supravegheată, dar am înţeles că are nişte rude în oraş şi e nevoie de acordul lor", a mai spus Frandeş.

Începând de luni, mai multe echipe de la Direcţia de Servicii Publice a Primăriei Bistriţa şi de la Poliţia Comunitară lucrează să scoată gunoaiele din casa bătrânei, care le-a depozitat din pod până la subsol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel