Toader, remaniere. Marius Pieleanu: Greșeală fatală

Toader
Toader

Radu Tudor a dezbătut, la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, subiectul unei posibile remanieri a ministrulului Justiţiei, Tudorel Toader.

Invitaţii prezenţi în platou au concluzionat că înlocuirea lui Tudorel Toader ar fi o mare greşeală:

"Tudorel Toader trebuie să rămână ministru al Justiţiei. Sunt o mulţime de argumente", a declarat Bogdan Chirieac. Afirmaţia analistului politic a fost întărită de părerea lui Marius Pieleanu, care consideră că schimbarea ministrului Justiţiei "ar fi o greşeală fatală pentru un Guvern care se bucură de o cotă de încredere foarte scăzută".

Iar părerea celor doi a fost împărtăşită şi de restul celor prezenţi în emisiunea lui Radu Tudor.

"Vă daţi seama că acel Guvern nu este performant, dar a începe remanierea cu Tudorel Toader, când ai atâția care au mari probleme acolo, cred că e o greşeală", consideră Virgil Guran.

"Cred în continuitatea unui ministru care a performat în nişte chestiuni esenţiale (...) Poate că nu a fost un mandat perfect. Sunt lucruri importante care au fost realizate şi cred că a fost un mandat care a dat rezultate", a concluzionat Titus Corlățean.

Steluţa Cătăniciu consideră că Tudorel Toader nu ar trebui eliminat "dar vorbind despre locurile din Guvern sau Senat, care aparţin PSD, cred că discuţia ar trebui raportată la portul celor doi oameni la care s-a făcut referire (...) Cred că ar trebui să ne raportăm altfel la Tudorel Toader şi Călin Popescu Tăriceanu, la portul lor în constituirea şi menţinerea majorității PSD şi ALDE. Dacă în decembrie 2016, Tăriceanu ar fi dat curs invitaţiei preşedintelui ţării, de a se rupe de PSD, mă gândesc că PSD ar fi rămas în opoziţie cu 48%".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel