Timothy Kelly, noul director general Atlantis, The Palm

Timothy Kelly este noul Director General și Vicepreședinte Senior al Operațiunilor pentru Atlantis, The Palm, destinația turistică de cinci stele situată pe insula The Palm.

Cu peste 25 de ani de experiență internațională, Kelly se alătură Atlantis, The Palm venind de la Wynn Resorts, unde a gestionat mai multe portofolii de proprietăți din Las Vegas, Macau și Cotai, contribuind la deschiderea cu succes a Wynn Palace Resort și Casino din Macau în 2016.

Înainte de a se alătura Wynn Resorts, Kelly a fost Vicepreședintele de Operațiuni al MGM Grand din Las Vegas, Nevada, unde a gestionat toate mărcile din portofoliu cu 6.760 de camere, localizate în MGM Grand, West Wing, Skylofts, Mansion și The Signature Residences.

Excelența în management a lui Kelly i-a permis acestuia să fie primul reprezentant al Comitetului Consultativ al Serviciului Travel Guide al Forbes, reprezentând regiunea Asia-Pacific, în ceea ce  privește menținerea standardelor în serviciile de lux.

De asemenea, timp de șase ani, Timothy  Kelly a reprezentat Consiliul de Administrație al Asociației de Cazare din Nevada, în activitatea de lobby pentru legislativul statului Nevada, privind facturile care au sprijinit dezvoltarea integrată a stațiunilor.

În plus, în 2009, meritele lui Kelly au fost recompensate cu calitatea de membru pe viață în Les Clefs d'Or International®, pentru activitatea sa și sprijinul acordat serviciilor de concierge din întreaga lume.

Kelly a absolvit Universitatea din Nevada, Las Vegas în 1993, fiind licențiat în administrare hotelieră și în present urmează studiile masterale Master of Hospitality Administration (MHA) de la Universitatea din Las Vegas din Nevada în 2018. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel