Tibi Uşeriu, primul mesaj după ce a câştigat ULTRAMARATONUL 6633 Arctic

Tibi Ușeriu
Tibi Ușeriu

Tibi Ușeriu a publicat un prim mesaj după ce a câștigat 6633 Arctic Ultra pentru a treia oară consecutiv.

Sportivul originar din Bistrița a fluturat steagul României, după ce a trecut primul linia de sosire a celui mai greu maraton din lume – 6633 Arctic Ultra, el fiind singurul român, din patru, care a reuşit să termine cursa de 618 de kilometri, desfășurate în condiții extreme la Cercul Polar.

Tibi Ușeriu, ultramaratonistul campion, a publicat un mesaj emoționant, la scurt timp după câștigarea ultramaratonului.

"Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel.
Vă mulţumesc pentru susținere!"

Tibi Ușeriu a parcurs pe jos cei 618 de kilometri, în condiții extreme având de-a face cu temperaturi de până la minus 38 de grade Celsius și de vânt care a suflat la rafală cu aproape 100 de kilometri pe oră. După ce a trecut linia de finish, Tibi Ușeriu a fluturat steagul României, marcat cu emblema Centenarului. Şase din 23 de concurenţi au ajuns la final, mulţi au căzut încă din prima zi.

"Tibi Uşeriu a finalizat ediţia 2018 a maratonului 6633 Arctic Ultra pe primul loc în condiţii de viscol" au anunţat organizatorii 6633 Arctic Ultra.

"A pornit de la start şi dus a fost. Nu l-a mai ajuns nici unul. Aţi văzut prin ce a trecut. Nimeni nu înţelege cum poate, dar poate că nu e nimic de înţeles..." au scris apropiaţi de-ai săi pe facebook, într-o postare cu titlul "Tuktoyaktuk, pământ românesc ! ... a treia oară ".

Cireaşa de pe tort

"Am terminat. Măi, am intrat într-o furtună patru ore, ai de capu’ meu! O fost cât pe ce să mă scoată ăștia! Deci a fost ceva… Vai de capu’ meu! La mișto… A fost cireașa de pe tort. Mă bucur că am terminat-o", a spus Tibi Ușeriu, într-o discuție telefonică, imediat după finiş, pe care apropiații săi au publicat-o pe facebook.

[citeste si]

Anul acesta, traseul a avut de 617 kilometri, iar distanţa pe care concurenţii au fost nevoiţi să o parcurgă pe Ice Road (un fluviu îngheţat) a fost de 280 kilometri, ceea ce a făcut cursa şi mai brutală.

Anul acesta, România a fost reprezentată de patru sportivi la ultramaratonul de la Cercul Polar, considerat cea mai dură cursă din lume. Avram Iancu a fost nevoit să renunțe din cauza unei accidentări. Mai apoi, Levente Polgar şi Florentina Iofcea nu au mai putut continua cursa din cauza furtunii polare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel