Teoria conspirației: JFK ar fi fost ucis de un „glonţ misterios”

Asasinarea lui John F. Kennedy rămâne  unul dintre cele mai dezbătute evenimente ale istoriei și după  50 de ani de la tragicul eveniment. O asistentă medicală care a făcut parte din echipa care a încercat să îi salveze viaţa preşedintelui american John F. Kennedy, imediat după ce a fost împuşcat, pretinde că acesta a fost ucis de un „glonţ misterios”, potrivit Daily Mail.

 Phyllis Hall, care avea 28 de ani la momentul atentatului din Dallas, în care John F. Kennedy şi-a pierdut viaţa, în 22 noiembrie 1963, spune că a observat un glonţ neobişnuit, care a fost scos repede, iar de atunci nu l-a mai văzut niciodată.

Ea a descris glonţul într-un interviu acordat Sunday Mirror, arătând că glonţul părea intact şi nu semăna deloc cu cartuşele prezentate mai târziu drept probe de către cei care au anchetat asasinarea fostul preşedinte american.

Hall a declarat că în decursul activităţii sale ca asistentă medicală nu a mai văzut un astfel de glonţ. Misteriosul cartuş avea o lungime de 1,5 inch (2,54 cm) şi nu arăta precum alte gloanţe. „Glonţul a fost luat imediat, dar nu a fost prezentat ca probă. Este un mister”, a declarat Phyllis Hall, care în prezent are 78 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel