Tenis de masă: Patru medalii pentru România, la Top 10 Europa pentru cadeţi şi juniori

Sportivii români au cucerit trei medalii de aur şi una de argint la concursul Top 10 Europa la tenis de masă pentru cadeţi şi juniori, care a reunit în weekend, la Noordwijk (Olanda), toată crema juvenilă de pe continent. 

Tania Plăian a cucerit aurul la junioare, Elena Zaharia a obţinut şi ea medalia de aur la cadete, Darius Movileanu a câştigat aurul la cadeţi, în timp ce Iulian Chiriţă a luat argintul l cadeţi, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

La junioare, Tania Plăian s-a impus cu 16 puncte (7 victorii şi 2 înfrângeri), urmată de italianca Jamila Laurentin, 15 puncte (6-3),şi de poloneza Anna Wegrzyn, 15 puncte (6-3), etc. În concursul rezervat cadetelor, victoria a revenit Elenei Zaharia, cu 18 puncte (9 victorii), urmată de germanca Annett Kaufmann, 16 puncte (7-2), şi de rusoaica Vlada Voronina, 16 puncte (7-2).

Darius Movileanu a ieşit învingător la cadeţi cu 17 puncte (8-1), urmat de Iulian Chiriţă, 16 puncte (7-2), şi cehul Simon Belik, 15 puncte (6-3). Eduard Ionescu a ocupat locul 8, cu 12 puncte (3-6). La juniori, unde România nu a avut reprezentant, a câştigat germanul Kay Stumper, cu 16 puncte (7-2), urmat de polonezul Samuel Kulczycki, 16 puncte (7-2), şi de francezul Lilian Bardet, 14 puncte (5-4), etc, informează Agerprres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel