Tatăl fetei ucise de tânărul drogat în accidentul de la 2 Mai, primele declaraţii. "Trebuie să facă puşcărie. Nu mă interesează banii"

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Tatăl Robertei, fata de 20 de ani ucisă sâmbătă de tânărul drogat, cere dreptate pentru fiica sa. Bărbatul a spus că dacă tânărul ar fi în fața sa nu i-ar face nimic, vrea doar ca acesta să facă pușcărie.

„Teribilistul ăsta cu droguri dacă ar fi în fața mea nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă. Copilul meu era cuminte și nu pentru că era al meu. A învățat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fuma. Mă mândresc că este copilul meu!

Vreau doar să plătească! Nu mă refer financiar, să ne înțelegem. Trebuie să facă pușcărie, să se căiască, să-i pară rău pentru ce a făcut. Eu zic că în pușcărie s-ar putea să realizeze ce a făcut și sper asta.

Nu l-aș atinge cât de mânios aș putea să fiu. De ce? Pentru că nu era el. A făcut cu bună știință lucrul acela când a luat droguri, da. Probabil și cu bună știință a părinților. Nu am de unde să știu în ce mediu a trăit. Ce am auzit este că băiatul e de bani gata, cum se spune la noi. Pe mine nu mă interesează banii. Vreau să plătească în justiție și în pușcărie până uit”, a spus Dragomir Cătălin Ştefan.

„Nu i-am cumpărat mașină, i-am luat loc de veci”

În urmă cu o lună și jumătate, Roberta le-a făcut o surpriză părinților săi în momentul în care a luat permisul de conducere. Tatăl urma să ajungă în țară din Germania pentru a merge împreună cu fiica sa să-i cumpere mașina dorită, însă acest lucru nu a mai fost posibil, tânăra a fost ucisă în accidentul de la 2 Mai.

„Vineri au venit pe litoral, au petrecut seara. S-au întors la cazare și mergeau din nou la plajă. Pentru asta au venit. Mâine eu, soția și cealaltă fiică a noastră urmam să mergem la cazare și să ne luăm copilul

Ultima oară am vorbit cu ea marți. Am întrebat-o cât este cursul valutar, că eu lucrez în Germania. Fata mi-a făcut o surpriză acum o lună și jumătate. A luat permisul. I-am spus felicitări, că vin eu acasă și vom căuta împreună o mașină. Și nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci. 

Era la Facultatea de Geografie, era bursieră, nu ne-a dezamăgit. A fost un copil cuminte”, a spus tatăl fetei de 20 de ani.

„Nu ne-a contactat nimeni. Mulțumim Poliției Române”

Tatăl tinerei susţine că nu a fost anunţat de nicio autoritate despre decesul adolescentei.

„Mulțumim Poliției Române. Nu ne-a contactat nimeni să ne spună 'Domnule, fata dumneavoastră a pățit ceva'. Aseară am căutat eu numere de telefon pe internet. Am aflat de tragedie de la jurnaliști”, a declarat tatăl îndurerat, în fața jurnaliștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel