Tatăl care și-a bătut fiul și și-a abuzat fiica vitregă spune că a ajuns, treptat, să fie victimă

Declarațiile suceveanul care și-a bătut fiul și abuzat fiica vitregă / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Declarațiile suceveanul care și-a bătut fiul și abuzat fiica vitregă / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Miercuri seară, la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore, Marius Matei, individul din Deia-Frumosu care și-a bătut crunt băiatul de 7 ani a vorbit cu ziariștii care îl așteptau la ieșire.

Acesta și-a manifestat regretul pentru ieșirea violentă și a încercat să-și găsească scuze pentru ce a făcut, scrie Monitorul de Suceava.

El a spus că regretă faptul că și-a bătut copilul și că acum realizează greșeala făcută. A dat de înțeles că se consideră o victimă a sistemului de învățământ, dar și a fiului său mai mare, cu care se află într-un conflict. Tatăl a spus că în ultima vreme dascălii și cei de la primărie au tot pus presiune pe el cu privire la faptul că fiul său de 7 ani nu învață bine și că este neascultător. Tensiunea s-a acumulat și a clacat, iar momentul a fost filmat chiar de fiul său de 15 ani, cu care este în conflict.

Tatăl își acuză fiul minor, în vârstă de 15 ani, că bea și este violent. Cei de la Școala Frumosu au constatat într-adevăr că băiatul de 7 ani are dificultăți de învățare, iar din acest motiv au propus familiei ca minorul să obțină un certificat pentru o curiculă școlară specială, sau să repete clasa I, însă tatăl a refuzat categoric. Despre demersul celor de la ”Protecția Copilului”, pentru decăderea din drepturi, bărbatul a spus că ar fi mai bine ca băieții să rămână în familie, însă nu a părut foarte hotărât în acest sens.

Bărbatul a negat că și-a bătut copiii cu alte ocazii. Fiul mai mare, în vârstă de 15 ani, le-ar fi arătat anchetatorilor mai multe cicatrici.

Despre subiectul cel mai sensibil, violul fiicei sale vitrege, în 2013, când fata avea 14 ani, bărbatul spune nonșalant că a ajuns treptat el victimă, fiind șantajat de fată.

Vezi VIDEO pe Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel